Raymond van het Groenewoud viert zeventigste verjaardag met uniek concert

© belga
Redactie KW

Op vrijdag 14 februari 2020 rondt Vlaanderens bekendste Valentijnskind de kaap van zeventig lentes. De ingeweken Bruggeling viert dit met een bijzonder optreden in De Roma in Borgerhout, een district van de stad Antwerpen.

Op dinsdag 21 mei wordt Arno Hintjens zeventig jaar. Die bijzondere verjaardag viert hij met twee optredens in het Kursaal in zijn Oostende. Het concert op zijn verjaardag is inmiddels uitverkocht, voor dat van woensdag 22 mei zijn er nog kaarten.

Ook Raymond van het Groenewoud treedt binnen afzienbare tijd toe tot de club van zeventigers, meer bepaald op vrijdag 14 februari 2020. Ook de jongen uit Schaarbeek gaat deze bijzondere verjaardag op het podium vieren. Op Valentijnsavond speelt hij volgend jaar in De Roma, de zaal met tweeduizend zitje in Borgerhout, een district van de stad Antwerpen. “Voor dit uitzonderlijke verjaardagsconcert trekt Raymond opnieuw alle registers open en trommelt hij zijn trouwe muzikanten op”, klinkt het in een persbericht van De Roma.

Voor dit optreden troont Raymond (zang, gitaar en keyboards) Rik Aerts (zang en gitaar), Mich Verbelen (bas), Cesar Janssens (drums) en Bram Weijters (keyboards en percussie) mee naar Borgerhout. Ook Carlo Nardozza (trompet) en Stefan Bracaval (fluit) zullen van de partij zijn. Samen vormen ze een bescheiden blazerssectie. “Er zal ook historisch en recent beeldmateriaal van Raymond geprojecteerd worden tijdens het concert”, weten ze in De Roma.

Tickets voor dit bijzondere verjaardagsconcert kun je nu al aanschaffen via www.deroma.be of door te bellen naar 03 60016 60 en in FNAC.

(svv)