De naam zal bij veel mensen nog bekend in de oren klinken. "Radio BE ONE was vroeger een bekende naam, maar de eigenaar heeft momenteel enkel nog zenders in Amerika. We konden de naam overkopen. We wilden graag veranderen, omdat we te horen zijn aan een groot deel van de kust en de huidige naam dekte de lading niet meer", zegt Geert De Lombaerde. "Op 21 december gaan we over naar BE ONE. Het format blijft grotendeels hetzelfde, maar met wat meer peper in het gat. We gaan voor meer Rock 'n Roll en minder R&B en rap. We zijn al zes maanden bezig met het aanpassen van de muziek dus de luisteraar zal daar weinig van merken."

BE ONE heeft twee zenders en is daardoor te beluisteren van Zeebrugge tot Nieuwpoort. Er is elke dag regionaal nieuws met Jeroen Vercruysse en een kustweerbericht met Gino Ester. Daarnaast wordt het nieuws aangevuld met Belga Nieuws, maar er zijn ook programma's. "We werken samen met Sam Van Coppenolle voor Zeesterre Culinair op vrijdag en zaterdag om 11.15 uur. We hebben ook de Filmmasters met Marc Roekens en het Oostends Woordenboek met levende legende Roland Desnerck. Elke morgen om 8 uur hebben we nog 80's at 8 met Gino Ester", zegt De Lombaerde nog.

Er zijn in 2020 heel wat evenementen waar de radiozender mee samenwerkt of zelf organiseert zoals Big Jump waarbij mensen het water induiken voor beter water.

(LB/foto LB)

De naam zal bij veel mensen nog bekend in de oren klinken. "Radio BE ONE was vroeger een bekende naam, maar de eigenaar heeft momenteel enkel nog zenders in Amerika. We konden de naam overkopen. We wilden graag veranderen, omdat we te horen zijn aan een groot deel van de kust en de huidige naam dekte de lading niet meer", zegt Geert De Lombaerde. "Op 21 december gaan we over naar BE ONE. Het format blijft grotendeels hetzelfde, maar met wat meer peper in het gat. We gaan voor meer Rock 'n Roll en minder R&B en rap. We zijn al zes maanden bezig met het aanpassen van de muziek dus de luisteraar zal daar weinig van merken." BE ONE heeft twee zenders en is daardoor te beluisteren van Zeebrugge tot Nieuwpoort. Er is elke dag regionaal nieuws met Jeroen Vercruysse en een kustweerbericht met Gino Ester. Daarnaast wordt het nieuws aangevuld met Belga Nieuws, maar er zijn ook programma's. "We werken samen met Sam Van Coppenolle voor Zeesterre Culinair op vrijdag en zaterdag om 11.15 uur. We hebben ook de Filmmasters met Marc Roekens en het Oostends Woordenboek met levende legende Roland Desnerck. Elke morgen om 8 uur hebben we nog 80's at 8 met Gino Ester", zegt De Lombaerde nog.Er zijn in 2020 heel wat evenementen waar de radiozender mee samenwerkt of zelf organiseert zoals Big Jump waarbij mensen het water induiken voor beter water. (LB/foto LB)