Je kunt Radio Lichtervelde telkens van 10 tot 18 uur op 102.7 FM én online via Radio Brugs Ommeland beluisteren. Er zijn interviews met onder meer burgemeester Ria Pattyn, voormalig zwemkampioen Fred Deburghgraeve, kunstenaar Nick Ervinck en de sterke man achter Cinema De Keizer Hans Maertens. En daarnaast uiteraard een hoop verzoekplaatjes, onder meer van de bewoners van wzc 't Hof.

Annelies Demyttenaere, trekker van het project, blikt ondanks de technische problemen met een goed gevoel terug. "De goesting om dit volgend jaar over te doen is er zeker. Lichtervelde heeft alleszins nog een massa gespreksstof op overschot!"

Volg de heruitzending dit weekend op DEZE LINK.

Je kunt Radio Lichtervelde telkens van 10 tot 18 uur op 102.7 FM én online via Radio Brugs Ommeland beluisteren. Er zijn interviews met onder meer burgemeester Ria Pattyn, voormalig zwemkampioen Fred Deburghgraeve, kunstenaar Nick Ervinck en de sterke man achter Cinema De Keizer Hans Maertens. En daarnaast uiteraard een hoop verzoekplaatjes, onder meer van de bewoners van wzc 't Hof.Annelies Demyttenaere, trekker van het project, blikt ondanks de technische problemen met een goed gevoel terug. "De goesting om dit volgend jaar over te doen is er zeker. Lichtervelde heeft alleszins nog een massa gespreksstof op overschot!" Volg de heruitzending dit weekend op DEZE LINK.