Vanmorgen, vrijdag 16 augustus, ontdekte Vincent in het bijzijn van Walter 'de burgemeester' De Donder op het strand van Oostende zijn cadeau: een verdwaalpaal van zijn hoofd. Walter De Donder maakte de onthulling officieel: "Vincent, de verrassing past niet in je auto, maar geeft wel richting aan sommige mensen hun leven."

Vincent had het niet verwacht: "Dat ben ik? Ik ben een verdwaalpaal op het strand van Oostende?", lachte hij. Wie de komende twee weken nog naar Oostende gaat, kan de verdwaalpaal vinden aan het Q-Beach House.

© Qmusic

Het onthullen van de verrassing betekende ook de laatste ochtendshow van Qmusic-dj's Vincent en Joren van deze zomer vanuit het Q-Beach House. Nu maandag 19 augustus begint het nieuwe ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck om 06.00 uur aan een gloednieuw radioseizoen. Vincent Fierens en Joren Carels zijn vanaf maandag 2 september elke weekdag terug te horen op Qmusic van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Vanmorgen, vrijdag 16 augustus, ontdekte Vincent in het bijzijn van Walter 'de burgemeester' De Donder op het strand van Oostende zijn cadeau: een verdwaalpaal van zijn hoofd. Walter De Donder maakte de onthulling officieel: "Vincent, de verrassing past niet in je auto, maar geeft wel richting aan sommige mensen hun leven." Vincent had het niet verwacht: "Dat ben ik? Ik ben een verdwaalpaal op het strand van Oostende?", lachte hij. Wie de komende twee weken nog naar Oostende gaat, kan de verdwaalpaal vinden aan het Q-Beach House.Het onthullen van de verrassing betekende ook de laatste ochtendshow van Qmusic-dj's Vincent en Joren van deze zomer vanuit het Q-Beach House. Nu maandag 19 augustus begint het nieuwe ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck om 06.00 uur aan een gloednieuw radioseizoen. Vincent Fierens en Joren Carels zijn vanaf maandag 2 september elke weekdag terug te horen op Qmusic van 20.00 uur tot 22.00 uur.