Qmusic-dj Sam De Bruyn verrast luisteraars in Knokse B&B The Bunkers

© DM
Redactie KW

De Q-Hotspot van radiozender Qmusic trok donderdagavond naar B&B The Bunker in Knokke-Heist. In deze bijzonder rustig gelegen B&B in de polders tussen Knokke en Sluis logeren momenteel luisteraars Elly Van de Weyer en Ludwig Aerts samen met zeven familieleden.

Wij gaan langs waar onze luisteraars met vakantie zijn“, legt Q-music-dj Sam De Bruyn uit. “Dit is werkelijk een fenomenale locatie. Ik ben jaloers. Een mooi staaltje van design tot het kleinste detail. De omgeving is oneindig prachtig. De weidsheid van de polders is uniek”, klinkt De Bruyn enthousiast.

Themavakantie

B&B The Bunker werd voor de gelegenheid ondergedompeld in een Amerikaanse sfeer. “Elk jaar steekt Elly een themavakantie in elkaar. Dit jaar is het ‘een reis rond de wereld'”, vertelt haar echtgenoot Ludwig.

“Omdat ze niet naar de wereld kunnen, halen ze de wereld naar hier, met elke dag in het teken van een ander land. Met Sam reist Elly naar Amerika. Denk maar aan een roze hummerlimousine, glitterschoenen, bingo, BBQ met ribbekes en zoveel meer.” Als extra verrassing bracht Sam Qmusic-collega’s Vincent Fierens en Bab Buelens mee. (DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier