Publiek gehalveerd bij zomersessies in Dranouter: “Geld wordt automatisch terug gestort”

De bubbels zijn nu weer een beetje kleiner. © EF
Redactie KW

Nu de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen weer aanscherpte voor evenementen, werden ook de vervangende zomersessies in Dranouter opnieuw bekeken. Van de 400 eerder verkochte tickets, bleken er uiteindelijk maar 200 bruikbaar. De andere 200 tickethouders krijgen automatisch hun geld terug, dat belooft de organisatie.

Mochten de volgende zomersessies (deels) niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders opnieuw automatisch hun geld teruggestort,” laat de organisatie weten. “We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig.”

Voor dit festivalweekend heeft Dranoeter vzw uitgepakt met bekende namen als Willem Vermandere, Filip Kowlier en Novastar. De oorspronkelijk voorziene 400 tickets daarvoor waren op korte tijd uitverkocht. Momenteel is er echter een maximum van 200 bezoekers ingesteld door de veiligheidsraad.

Wie erbij kan zijn kreeg daaromtrent een mail.” De toeschouwers die dit weekend de zomersessies bijwonen doen dat in hun bubbel. Bubbels moeten steeds anderhalve meter afstand houden tot een andere bubbel. De festivalsite van de Dranouter Zomersessies is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. “Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. We voorzien alle locaties, bars en foodstanden van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. Een mondmasker is verplicht te dragen bij alle verplaatsingen over het terrein, bijvoorbeeld de ingang, de uitgang en het sanitair gedeelte;”

Voor deze maand augustus zijn er nog tickets beschikbaar voor de optredens op 14 augustus (Kadril), 16 augustus (Ibe), 28 augustus (Tiny Legs Tim) en 30 augustus (Frank Vander linden)

(MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier