Om elf uur vond het Te Deum plaats in de Sint-Salvatorskathedraal in Brugge. Prins Laurent groette eerst de oud-strijders en de bisschop van Brugge. Ook gouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé, de militaire commandant van de provincie West-Vlaanderen Philippe De Cock en waarnemend burgemeester van Brugge Mercedes Van Volcem waren aanwezig.

Na het Te Deum nam prins Laurent de tijd om het volk te begroeten. Hij voerde ook enkele korte gesprekken met omstanders. Na het Te Deum trok de prins naar de ambtswoning van de gouverneur waar hij een kleine attentie ontving. Vervolgens tekende prins Laurent het Gulden Boek van de provincie, de stad Brugge en de kathedraal.

(Belga)

Om elf uur vond het Te Deum plaats in de Sint-Salvatorskathedraal in Brugge. Prins Laurent groette eerst de oud-strijders en de bisschop van Brugge. Ook gouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé, de militaire commandant van de provincie West-Vlaanderen Philippe De Cock en waarnemend burgemeester van Brugge Mercedes Van Volcem waren aanwezig. Na het Te Deum nam prins Laurent de tijd om het volk te begroeten. Hij voerde ook enkele korte gesprekken met omstanders. Na het Te Deum trok de prins naar de ambtswoning van de gouverneur waar hij een kleine attentie ontving. Vervolgens tekende prins Laurent het Gulden Boek van de provincie, de stad Brugge en de kathedraal. (Belga)