Preuteleute wil nu ook Concertgebouw vullen

Alain (Tom Van Rijckeghem) en Alain (Sebastien De Waele). © PDV
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Nadat de Oostendse groep Preuteleute al in nauwelijks twee dagen de Stadsschouwburg uitverkocht, voegen ze nog een Brugse zaal toe aan hun ‘nog ene kè’ tournee in 2020. Op 7 februari staan ze in het Concertgebouw.

De vraag naar tickets voor de nieuwe show van Preuteleute is volgens bandleden Alain (Sebastien De Waele) en Alain (Tom Van Rijckeghem) nauwelijks bij te houden. De band verkocht al in enkele dagen tijd het Kursaal Oostende, CC De Zwerver in Leffinge en het Staf Versluiscentrum in Bredene uit.

Concertgebouw

Wat Brugge betreft kondigde de groep eerder al aan dat hun show in de Stadsschouwburg op 24 april 2020 in nauwelijks twee dagen tijd uitverkocht was. Daarom voegen ze er nog een show aan toe in de Breydelstad. Op 7 februari staan ze namelijk in het Concertgebouw. Preuteleute is een no-nonsense groep met Oostendse roots. Ze brengen vaak nogal aangebrande nummers en sketches. Naast volledig eigen nummers brengt Preuteleute ook West-Vlaamse parodieën van grote Internationale hits. “Wij zijn eigenlijk de ‘vuile versie’ van Kommil Foo”, lacht Sebastien De Waele. U kunt De Waele ook kennen als acteur in Eigen Kweek, Bevergem, Cargo en De Dag. Binnenkort is hij ook te zien in Grenslanders.


Tickets voor hun show in het Concertgebouw zijn te koop viawww.comedyshows.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier