Presentator met go-cart van Hasselt naar Middelkerke voor Nostalgie Beach Festival

Heel wat volk tijdens de vorige editie van het Nostalgie Beach Festival. © LC
Redactie KW

Ter gelegenheid van het Nostalgie Beach Festival zal radiopresentator en dj Bjorn Verhoeven van Hasselt naar Middelkerke rijden met een go-cart. Dit om geld in te zamelen voor het goede doel, meer bepaald het Rode Kruis.

“Het project ‘Bjorn To The Beach’ start op zaterdag 3 augustus. Dan vertrekt Bjorn met zijn go-cart richting kust. Bij aankomst zal hij zo’n 220 km op de trappers hebben staan. De tocht brengt hem dwars door het land. Ook zal hij logeren bij bekende Limburgers. De bedoeling is om vrijdag 9 augustus aan te komen in Oostende, waar burgemeester van Middelkerke Jean-Marie Dedecker hem zal vervoegen tijdens de laatste kilometers”, vertelt Vincent Vinck, salesmanager van Nostalgie.

“De tocht vraagt veel voorbereiding, het is de eerste keer dat ik zo lang zal rijden met een go-cart. We hebben wel al speciale kussentjes voorzien, het moet ook doenbaar blijven he“, lacht Bjorn. “Dat het voor een goed doel is maakt het makkelijker om vol te houden. We steunen hiermee het Rode Kruis. Iedereen die zin heeft, kan komen meetrappen of kan er voor kiezen om een bedrag te doneren,” vertelt Bjorn Verhoeven.

(RDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier