Poperinge zorgt voor alternatief voor Parkconcerten

Op 30 juli zakken Peter Van Laet en Mama's Jasje af naar het Burggraaf Frimoutpark. © belga
Redactie KW

De traditionele Parkconcerten in Poperinge zijn met een jaartje uitgesteld, maar de stad ging wel op zoek naar een alternatief met de nieuwe concertreeks ‘Luisteren toegestaan’. In juli en augustus kan je in een coronaveilige omgeving genieten van acht concerten op acht donderdagen en dat op vier verschillende locaties. Onder andere Mama’s Jasje vervolledigt de line-up van de ‘Luisteren toegestaan’-concerten.

Wie een concert wil meepikken, moet zich vooraf inschrijven met zijn of haar sociale bubbel. Plaatsen zijn beperkt tot maximum 100 personen per avond. De prijs is inclusief toegang, drank en eten. Met je sociale bubbel zit je rond een tafeltje en kan je genieten van het optreden. Op 9 juli om 20.30 uur strijkt Vos & Wezel neer in de tuin van Talbot House. Vue Sur Mer is er op 16 juli om 20.30 uur, ook in de tuin van Tablot House. Beide optredens kosten 20 euro, inclusief streekbier en keuze uit hapjes van foodtruck.

Mama’s Jasje

In het Burgraaf Frimoutpark komt op 23 juli om 20.30 uur Panienki langs. Een ticket kost 15 euro, inclusief twee drankjes en een mandje vol streeklekkers. Op 30 juli om 20.30 uur zakt Mama’s Jasje af naar het Burggraaf Frimoutpark. Peter Van Laet brengt een unplugged set samen met zijn pianist en gitarist met nummers als ‘Zo Ver Weg’, ‘Teken Van Leven’ en ‘Als De Dag Van Toen’ aangevuld met songs uit ‘Liefde Voor Muziek’. Een ticket kost 20 euro, inclusief twee drankjes en mandje vol streeklekkers.

Zuid-Amerikaanse muziek

Red Bill Hillies komen om 6 augustus om 20.30 uur naar De Kinderbrouwerij in Reningelst. Je betaalt voor dit optreden 10 euro. Bar ter plaatse. In het Burggraaf Frimoutpark komt Ann Lee op 13 augustus om 20.30 uur en Gentlemen op 20 augustus om 20.30 uur. Een ticket kost 15 euro. Ook die optredens zijn telkens inclusief twee drankjes en mandje vol streeklekkers.

In de tuin van het Museumhuis Lucien De Gheus komen op 27 augustus om 19 uur Alejandro Rivas Cottle en Karl Struyf langs met Zuid-Amerikaanse muziek. Leden betalen 10 euro en niet-leden 15 euro. Vooraf inschrijven gebeurt via stichting@luciendegheus.be. Voor de andere optredens moet je vooraf reserveren via de webshop van Stad Poperinge. (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier