Oud-leiding Chiro Zwevezele maakt zich klaar voor 13de theaterwandeling

Redactie KW

Op zaterdag 1 september vindt de traditionele theaterwandeling in Zwevezele plaats.

Op zaterdagvoormiddag 7 april is het voorverkoopmoment voorzien wat de tickets betreft. Het aantal kaarten is beperkt.

De organisatie van de theaterwandeling is in handen van de oud-leiders van Chiro Zwevezele en met samenwerking van de cultuurdienst en de gemeente Wingene. Op zaterdagavond 1 september vindt de 13de editie plaats. Het gaat om een wandeling van ongeveer zeven kilometer langs bekende en minder bekende straten en wegeltjes. De route brengt de wandelaars zelfs tot buiten de gemeente. Er zijn zes tussenstops voorzien, waarbij er telkens een optreden wordt gebracht. Deze stops vinden telkens plaats aan een huis van een bewoner langs de route.

Verschillende optredens

Er zijn zes vertrekuren. (18 uur, 18.30 uur, 19 uur, 19.30 uur, 19.50 uur en als laatst 20.10 uur). Men vertrekt stipt op deze uren. Er wordt om veiligheidsredenen gevraagd om zeker een fluojasje aan te doen en een zaklamp mee te brengen. De optredens zijn heel gevarieerd en brengen wat vernieuwing naar voor. Men koos bewust voor circusacts, poëzie, straatshows, artistieke kunsten, komische taferelen, straattheater en muziek.

Het vertrek- en aankomstpunt is voorzien aan het Cultureel Centrum De Wissel. Daar zal er animatie voorzien zijn voor groot en klein.

(NS)

Het aantal kaarten is beperkt tot 90 per wandeling. Vandaar dat de organisatie er voor koos om een voorverkoop- moment in te richten. Op zaterdagvoormiddag 7 juli kunnen er kaarten aangekocht worden in het cultuurcafé De Wissel langs de Tramstraat in Zwevezele en dit van 9 tot en met 12 uur. Een kaart kost 12.50 euro en de kleuters kunnen gratis meewandelen. Meer info: 0475/79 55 57.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier