Opnieuw gratis namiddagoptredens met Johnny Clarysse in Muziekcentrum Dranouter

Johny Clarysse. © (Foto EF)
Redactie KW

Muziekcentrum Dranouter maakte eerder haar najaarsprogramma bekend, en laat nu ook weten dat accordeonist en toetsenist Johnny Clarysse dit najaar drie namiddagen gratis komt optreden in Eetcafé ‘t Folk.

“Dankzij deze optredens kan het publiek genieten van live optredens, terwijl ze smullen van een lekker stukje taart en kunnen bijkletsen met vrienden en kennissen,” aldus programmator Steven Reynaert.

Reynaert benadrukt dat in het cultuuraanbod in coronatijden gaat men vaak focust op artiesten die bekend zijn bij een jonger publiek. “Voor een ouder publiek is er minder keuze. Maar tegenwoordig is het o zo belangrijk om ook de ouderen te laten genieten, zodat zij op een veilige manier uit hun kot kunnen komen. Vandaar de beslissing om Johnny Clarysse enkele namiddagen uit te nodigen in Eetcafé ‘t Folk. Het gaat om maandagnamiddag 19 oktober, maandagnamiddag 16 november en maandagnamiddag 14 december, telkens van 14u tot 17u.” Johnny Clarysse is een bekend gezicht in ‘t Folk. Al meer dan 45 jaar slaagt Johnny Clarysse er in om zowel met zijn pianotoetsen als op zijn accordeon om ieder optreden tot een groot feest te maken. Hij zingt de pannen van het dak en bekoort alle muziekliefhebbers met de hits van toen en nu.

Alle activiteiten en optredens van Eetcafé ‘t Folk en Muziekcentrum Dranouter gebeuren 100% coronaproof. “Daar moeten de mensen niet mee inzitten. We vragen de mensen om hun mondmasker aan te doen bij verplaatsingen naar bv. het toilet of bij het binnenkomen van de zaal. Wie aan zijn tafeltje zit, mag zijn mondmasker afdoen. Het personeel komt aan tafel de bestellingen opnemen. Dansen is helaas nog niet toegestaan, maar dat zal de sfeer niet belemmeren. Om alles veilig te laten verlopen is het aantal plaatsen beperkt. Daarom moeten de mensen op voorhand te verwittigen of ze willen komen. Dat kan via e-mail naar info@dranoutercentrum.be of telefonisch via 057 44 69 33.”

(MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier