Opnames promospot Filmfestival Oostende afgelast door slecht weer

Master van het Filmfestival is dit jaar de 29-jarige actrice Lynn Van Royen. © GF
Redactie KW

Zaterdag stonden de opnames gepland van de promospot ter aankondiging van de master van Filmfestival Oostende (FFO) 2019. Het weer gooit nu roet in het eten.

Eerder deze week kondigde FFO al aan dat het filmfestival volledig in het teken staat van de ‘leading ladies’. Master dit jaar is de 29-jarige actrice Lynn Van Royen. FFO deed een oproep via Facebook om 200 enthousiaste Oostendse vrouwen te overtuigen om deel te nemen aan de opnames. De spot zou zaterdag opgenomen worden, maar het weer gooit nu roet in het eten. De voorbije dagen konden we genieten van prachtig (bijna)zomerweer. Aan alle mooie liedjes komen echter een eind.

Zaterdag worden temperaturen van amper 10 graden voorspelt met een krachtige wind uit het zuidwesten. Er worden rukwinden voorspeld van 80 km/u. “De politie heeft ons afgeraden om de opnames te laten doorgaan”, vertelt Gudrun Burie van FFO. “We hebben die dan ook geannuleerd. De veiligheid staat voorop. We hebben voorlopig nog geen nieuwe datum, maar we houden iedereen uiteraard op de hoogte als er een nieuwe datum komt.”

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier