Het podium waar komend weekend tal van muzikale acts - van Oscar and The Wolf over Bloc Party tot dEUS - zich in het zweet zullen werken, staat er bijna al. Ondertussen voerde de uitleendienst van de stad Brugge ook al heel wat materiaal aan, zoals houten planken en nadarhekken, om straks alles geolied te laten verlopen.

De ticketverkoop voor de 37e editie van het Cactusfestival verliep de voorbije weken en maanden als een trein. Alle dagtickets voor zaterdag en zondag zijn inmiddels de deur uit. Dit geldt ook voor de combitickets voor vrijdag en zaterdag en zaterdag en zondag. Wie nog een toegangskaart voor de drie festivaldagen op de kop wil tikken, is eraan voor de moeite. Er blijven wel nog tickets voor zondag 7 juli beschikbaar, zowel in voorverkoop als aan de kassa.

(SVV)

Het podium waar komend weekend tal van muzikale acts - van Oscar and The Wolf over Bloc Party tot dEUS - zich in het zweet zullen werken, staat er bijna al. Ondertussen voerde de uitleendienst van de stad Brugge ook al heel wat materiaal aan, zoals houten planken en nadarhekken, om straks alles geolied te laten verlopen.De ticketverkoop voor de 37e editie van het Cactusfestival verliep de voorbije weken en maanden als een trein. Alle dagtickets voor zaterdag en zondag zijn inmiddels de deur uit. Dit geldt ook voor de combitickets voor vrijdag en zaterdag en zaterdag en zondag. Wie nog een toegangskaart voor de drie festivaldagen op de kop wil tikken, is eraan voor de moeite. Er blijven wel nog tickets voor zondag 7 juli beschikbaar, zowel in voorverkoop als aan de kassa.(SVV)