Oostendse ziekenhuisdirecties blikken terug in OMAG Citymagazine

De zomereditie van OMAG Citymagazine is ondanks de lockdown en corona opnieuw een volwaardige editie geworden. © JRO
Redactie KW

Deze week wordt de vijfde editie van het OMAG Citymagazine verdeeld. Het gratis magazine met enkele vaste rubrieken rond onder andere vastgoed, mode, horeca en toerisme brengt in deze editie ook een terugblik op de coronaperiode met beide Oostendse ziekenhuizen.

De vijfde editie van het magazine rolde vorige week nog van de drukpers en is nu klaar om verdeeld te worden. Het magazine werd donderdag 16 juli voorgesteld in Oostende. “Ondanks de lockdown en de Covid-19 pandemie zijn we er toch in geslaagd om een volwaardige editie samen te stellen“, vertelt de verantwoordelijke uitgever, Geert De Lombaerde.

Positief nieuws

“We zijn in die periode steeds op zoek blijven gaan naar positief nieuws. In de zomereditie blikken we terug op de uitzonderlijk ingrijpende coronatijd, maar anderzijds brengen we de voorzichtige boodschap van ‘retour à la normale’.

“In de nieuwe editie brengt Reginals Moreels zijn ongezouten visie op de wereld. Claude Velter geeft ons een blik achter de schermen van het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren en de directies van beide Oostendse ziekenhuizen blikken terug op de nooit geziene medische situatie gedurende de coronaperiode”, vult hoofdredacteur Walter Van den Branden aan. (JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier