Ook Flying Horseman en School Is Cool komen naar Zomersessies op festivalterrein Dranouter

School Is Cool is een van de toppers die naar Dranouter afzakt. © TV
Dries Bernaert

Op het festivalterrein De Voute in Dranouter staan tijden de Zomersessies in juli en augustus een pak mooie namen op het programma. Nu kwamen daar ook nog Flying Horseman en School Is Cool bij.

“Op zaterdag 1 augustus staan onder meer de beste Belgische indieband School Is Cool, de liefhebbers van het Franse lied Riguelle, Hautekiet & Cresens en flamencogenie Myrddin op de line-up”, staat er in het persbericht te lezen. “Op zondag 2 augustus is het de beurt aan Flying Horseman, die onlangs het beste album van 2020 releasten, Lyenn (trio) met hun IJslandachtige muziek en An-Sofie Noppe met haar West-Vlaamse kleinkunst.”

Aangezien de capaciteit voor evenementen uitgebreid mag worden, komen er bovendien een beperkt aantal extra tickets vrij voor de Zomersessies van juli. Op die line-up staan onder meer Portland, Brihang, Absynthe Minded (duo), Stef Kamil Carlens en Yevgueni (trio). De versterkte optredens eindigen om 22 uur. Het festivalterrein sluit telkens om middernacht.

Ook comedy

Vanaf nu kan je ook tickets kopen voor de Comedy Zomersessie van 31 juli, met op het podium niemand minder dan Lukas Lelie, Bas Birker en Jan-Bart De Muelenaere. Lukas Lelie is de winnaar van Humo’s Comedy Cup (2014) en panellid van shows zoals Control Pedro, Beste Kijkers en De Slimste Mens Ter Wereld. De Nederlandse Antwerpenaar Bas Birker trad al twee keer op in het Sportpaleis en is vaste gast in het programma De Weekwatchers op Radio 2. De West-Vlaamse comedian Jan-Bart De Muelenaere verzorgde het voorprogramma van en/of speelde samen met onder meer Piet De Praitere, Piv Huvluv, William Boeva, Philippe Geubels en Wim Helsen..

Voor deze Comedy Zomersessie zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Een ticket voor de Comedy Zomersessie kost 20 euro. In functie van de contactbubbel kan je per bestelling maximum 10 tickets aankopen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier