Ook dit weekend weer Ostend Beach-Sunset Sessions op het menu

© SVV
Redactie KW

Geen elfde editie van het elfde openlucht-dancefestival deze zomer, maar wel drie bijzondere dj-sets in het tweede weekend van juli. Zonder publiek.

Vanavond en de twee komende dagen installeert Ostend Beach zich ter hoogte van Fort Napoleon, gelegen aan de Vuurtorenweg 13. “We hebben drie resident-dj’s van ons festival geselecteerd”, zegt Jan Mortelmans van de organisatie achter Ostend Beach. “Elke artiest voorziet in een mix die deel had kunnen uitmaken van ons driedaags gebeuren. Daarnaast zetten we enkele favoriete momenten van de voorbije edities in de kijker en valt er ook het één en ander te winnen.”

Op vrijdag 10 juli werd op de Facebookpagina van Ostend Beach om 18 uur een dj-set uitgezonden van Kerri Chandler (van Ostend Beach 2017) en een uur later kon je herinneringen ophalen aan de set van Felix Da Housecat (Ostend Beach 2018). Vanaf 20 uur volgde via livestream Urban Charm met DeeJay Charm.

Op zaterdag 11 juli zijn er eerst dj-sets uit het verleden van Green Velvet, (om 18 uur, Ostend Beach 2017) en Camelphat (om 19 uur, Ostend Beach 2018). Daarna neemt Dave Lambert het om 20 uur via livestream over.

Op zondag 12 juli tenslotte kun je eerst thuis of elders bewegen op de tonen van Cherry Moon Legends (om 18 uur, Ostend Beach 2017) en Franky Rizardo (om 19 uur, Ostend Beach 2018). De kroon op het werk wordt gezet door Yves Deruyter, vanaf 20 uur, alweer te volgen via livestream.

(svv)

www.ostendbeach.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier