Na vier jaar radiostilte verraste NTREK afgelopen herfst met het debuutalbum 'Calping'. De vierkoppige Kortrijk-Roeselaarse hiphopgroep bestaande uit de rappers Baadasssss en Cfour, beatmaker Ljipe Truken en dj Mister Brown kreeg zelfs open doekjes in de vaderlandse muziekpers.

Nu hebben ook de luisteraars van Studio Brussel hen ontdekt. De meest recente single 'Oasem' van NTREK kwam binnen op plaats 29 in 'De Afrekening'. Het nummer gaat onder meer over "het eerste Dour-kamp" en bevat een shout-out voor Lionel Messi én een opvallende uithaal naar N-VA-voorzitter Bart De Wever.

Overigens wordt de toonaangevende lijst van Studio Brussel voor de derde week op rij aangevoerd door Balthazar. Ook West-Vlamingen.

(SVV)

Na vier jaar radiostilte verraste NTREK afgelopen herfst met het debuutalbum 'Calping'. De vierkoppige Kortrijk-Roeselaarse hiphopgroep bestaande uit de rappers Baadasssss en Cfour, beatmaker Ljipe Truken en dj Mister Brown kreeg zelfs open doekjes in de vaderlandse muziekpers.Nu hebben ook de luisteraars van Studio Brussel hen ontdekt. De meest recente single 'Oasem' van NTREK kwam binnen op plaats 29 in 'De Afrekening'. Het nummer gaat onder meer over "het eerste Dour-kamp" en bevat een shout-out voor Lionel Messi én een opvallende uithaal naar N-VA-voorzitter Bart De Wever.Overigens wordt de toonaangevende lijst van Studio Brussel voor de derde week op rij aangevoerd door Balthazar. Ook West-Vlamingen.(SVV)