Dit jaar beleeft de stripheld met het strooien dak spannende avonturen in dé stripgemeente van de kust. De voorpublicatie is van start gegaan in het Nieuwsblad, het album 'Missie Middelkerke' ligt op 21 juni 2017 in de winkel.

Maar daar eindigt het niet mee. Op het nieuwe evenement Stripleuk, dat plaatsvindt op 25 juni, is Jommeke de centrale gast. Kunstenaarsduo Tardioli-cauwenberghs bouwt de Straalvogel op ware grootte en tegen eind juni komt er een leuke Jommekeroute met zoekopdracht in de gemeente Middelkerke. Ook het Stripfestival 2017 staat volledig in het teken van Jommeke en het album 'Missie Middelkerke'.

Dit jaar beleeft de stripheld met het strooien dak spannende avonturen in dé stripgemeente van de kust. De voorpublicatie is van start gegaan in het Nieuwsblad, het album 'Missie Middelkerke' ligt op 21 juni 2017 in de winkel. Maar daar eindigt het niet mee. Op het nieuwe evenement Stripleuk, dat plaatsvindt op 25 juni, is Jommeke de centrale gast. Kunstenaarsduo Tardioli-cauwenberghs bouwt de Straalvogel op ware grootte en tegen eind juni komt er een leuke Jommekeroute met zoekopdracht in de gemeente Middelkerke. Ook het Stripfestival 2017 staat volledig in het teken van Jommeke en het album 'Missie Middelkerke'.