Officieel lost Brihang 'Steentje' op 19 april, maar op Studio Brussel was de nieuwe single vandaag (woensdag, red.) al 'Catch of the Day'. Elke dag komt de zender met een nieuw en veelbelovend nummer. Je kunt 'Steentje' hier beluisteren. Het is de eerste single van het aanstaande album van Brihang, in het echte leven Boudy Verleye.

Wanneer dat album uitkomt, is nog niet bekend. Op zijn Facebookpagina liet Brihang wel al noteren dat hij zijn nieuwe plaat op 24 oktober voorstelt in de Ancienne Belgique in Brussel.

(PL)

Officieel lost Brihang 'Steentje' op 19 april, maar op Studio Brussel was de nieuwe single vandaag (woensdag, red.) al 'Catch of the Day'. Elke dag komt de zender met een nieuw en veelbelovend nummer. Je kunt 'Steentje' hier beluisteren. Het is de eerste single van het aanstaande album van Brihang, in het echte leven Boudy Verleye.Wanneer dat album uitkomt, is nog niet bekend. Op zijn Facebookpagina liet Brihang wel al noteren dat hij zijn nieuwe plaat op 24 oktober voorstelt in de Ancienne Belgique in Brussel.(PL)