Nieuwe datum voor finale Miss Benelux Beauty

Luna Timmerman krijgt op 14 november dan toch een opvolgster in deze coronatijden. © (Foto SBR)
Redactie KW

Het zijn rare tijden voor de eventsector, dus ook voor missverkiezingen. De organisatie van Miss Benelux Beauty heeft belangrijk nieuws over haar finale.

Organisatrice Yana Parmentier-Leman licht de situatie toe.”We hebben lang getwijfeld om de finale niet nog eens uit te stellen naar 2021, omdat we zeker verstandig willen omspringen met dit virus dat wereldwijd iedereen in zijn greep heeft. Er zijn organisaties die beslissen alsnog hun finale te laten doorgaan zoals gepland, maar wij kiezen ervoor om geen halfbakken show neer te zetten waar onze finalistes en wij zo naar toeleven.”

De organisatie besliste nu om de finale niet zoals eerst gepland te laten doorgaan, maar om een show neer te zetten op 14 november. “Deze zullen we volledig opnemen, in de week erop monteren en de week erop uitzenden via sociale media en dan pas ook de winnares bekend maken. Enkel de genodigden en de finalistes zullen deze uitslag de avond zelf weten en hebben dus ook zwijgplicht. Het hele gebeuren gebeurt in intieme kring met een 100-tal genodigden. De locatie blijft ook top secret en privaat. Het belooft een nieuwe uitdaging te worden.”

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier