Nieuwe CD Gunther Neefs voorgesteld in Kursaal

Redactie KW

Daarbovenop gaf de zanger een verrassingsoptreden aan Petit Nice in Oostende.

Gunther Neefs viert zijn 50ste verjaardag en staat 25 jaar op de planken. Patrick en Olivier Orlans van Eventor willen dit extra in de verf zetten. Om deze dubbele verjaardag ter vieren werd een CD-LP opgenomen, ‘Back To Swing’, met 20 enthousiaste topmuzikanten van de VRT-Bigband.

Om promotie te maken voor het dubbel optreden (4 en 5 september) in het kursaal van Oostende, én de 30 shows in de Vlaamse culturele centra, van 18 september ’15 tot 28 mei ’16, verraste Gunther Neefs gisteravond de toeristen aan Petit Nice met een spetterend optreden. In geen tijd stonden honderden muziekfans te genieten van de mooie swingnummers.

“Gunther Neefs is één van ons meest geliefde artiesten in Vlaanderen, de warmste stem in elk geval.” vertelt Patrick Orlans. “Na 25 jaar op de planken verdient hij een zilveren cadeau. Dat is er gekomen met de LP-CD, waarop 20 swingende nummers staan, met onder meer een duet met tante Connie Neefs. Ook weerman-pianist Frank Deboosere verleent zijn medewerking. De show in het kursaal wordt een avondje Las Vegas, met commentaar van Guy De Pré, unieke sfeerbeelden en een Big Band die het publiek samen met Gunther zal doen beven en swingen.”

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier