Nieuwe Bogaerts-thriller voorgesteld in Oostende

Het boek werd voorgesteld door Willy en Steven Bogaerts, minister Bart Tommelein en Johan Ghysels van uitgeverij Lannoo © FRO
Redactie KW

Donderdagavond werd in het Spaans huisje van Oostende het nieuwste boek, het dertiende in de rij, van het schrijversduo Willy en Steven Bogaerts voorgesteld.

Op vraag van Uitgeverij Lannoo schreven vader en zoon een thriller rond de populaire VTM-serie ’13 geboden’. Het boek geeft nog meer inzicht in de leefwereld van de geliefde personages uit de serie, zonder het plot van de serie te verraden. Je verslindt het boek ook vlot zonder de serie te kennen. In het verhaal moeten de speurders het onderste uit de kan halen om een geruchtmakende, mysterieuze zaak op te lossen.

Na het overlijden van de geheimzinnige Veronika Masser dreigen een populaire politicus, een befaamde strafpleiter, een rijke projectontwikkelaar en een onderzoeksjournalist besmeurd te worden. Inspecteur Pieter Devriendt moet het oplossen. Alles speelt zich af in Aalst en Oostende, fictie en realiteit worden weer in elkaar geweven.

Het boek (320 pagina’s – prijs 20,99 euro) werd donderdagavond in primeur voorgesteld door minister Bart Tommelein, die een fan is van de Bogaerts-boeken. In de Standaard Boekhandels van Aalst, Leuven en Oostende worden er ook happenings rond het boek georganiseerd. Zaterdagnamiddag signeren de auteurs hun nieuwste realisatie in de Standaard Boekhandel in de Kapellestraat.

(FRO)

Meer info vind je op www.facebook.com/bogaertsinfo/events.