"Het was al jaren een droom om ooit een eigen magazine uit te brengen", vertelt Geert. "Met de lancering van OMAG gaat die droom eindelijk in vervulling." Hoofdredacteur wordt Walter Van den Branden, een aangespoelde Antwerpenaar.

"Daarom voel ik mij niet minder Oostendenaar", vertelt Walter. "Ik reed verkeerd op de parking en belandde, met nagenoeg veertig jaar mediabagage, in Oostende. Met OMAG willen we de stille getuige zijn van de actuele tijdsgeest die Oostende opnieuw de grandeur van weleer doet beleven. Onze regio ontpopt zich, met Oostende als epicentrum, als een bruisende groeipool. Oostende is het laatste decennium uit een ware winterslaap ontwaakt. Die Oostendse grandeur willen wij vertalen naar een lifestyle magazine. OMAG bevat vlot lezende vijfsterreninterviews en exclusieve redactionele lifestyleartikels."

Met Oostende als uitvalsbasis zal het magazine twee keer per jaar verschijnen, er komt een winter- en een zomereditie.

(JR)

"Het was al jaren een droom om ooit een eigen magazine uit te brengen", vertelt Geert. "Met de lancering van OMAG gaat die droom eindelijk in vervulling." Hoofdredacteur wordt Walter Van den Branden, een aangespoelde Antwerpenaar."Daarom voel ik mij niet minder Oostendenaar", vertelt Walter. "Ik reed verkeerd op de parking en belandde, met nagenoeg veertig jaar mediabagage, in Oostende. Met OMAG willen we de stille getuige zijn van de actuele tijdsgeest die Oostende opnieuw de grandeur van weleer doet beleven. Onze regio ontpopt zich, met Oostende als epicentrum, als een bruisende groeipool. Oostende is het laatste decennium uit een ware winterslaap ontwaakt. Die Oostendse grandeur willen wij vertalen naar een lifestyle magazine. OMAG bevat vlot lezende vijfsterreninterviews en exclusieve redactionele lifestyleartikels." Met Oostende als uitvalsbasis zal het magazine twee keer per jaar verschijnen, er komt een winter- en een zomereditie.(JR)