Eric Goens schotelde Niels Destadsbader aan het einde van de aflevering een citaat voor uit Krant van West-Vlaanderen. In het stuk dat verscheen bij ons eind 2009, waarbij zijn debuut bij F.C. De Kampioenen het professioneel hoogtepunt was dat jaar, liet hij voor het eerst het woord Sportpaleis vallen. Toen verklaarden ze hem gek, vandaag ziet het er naar uit dat hij er maar liefst drie uitverkoopt. De laatste jaren gaat het hard voor Niels, maar dat de weg ernaartoe niet simpel was, bleek in het openhartig relaas in Het Huis, van pijnlijke afwijzingen tijdens allerlei audities tot bier over zich krijgen tijdens optredens.

Met zijn muzikale carrière en die op televisie loopt vandaag uiterst gesmeerd, maar afgelopen zomer zag het er even anders uit. Na een pijnlijke val, met vier ruggenwervelbreuken als gevolg, was hij genoodzaakt om zich te laten vervangen tijdens de audities van Belgium's Got Talent. In 'Wat een dag' op VTM lichtte hij het voorval al toe, maar bij Eric Goens ging hij er nog even dieper op in.

"Ik ging naar rechts en mijn stoel ging naar links. En voor ik het wist, bam, lag ik op de grond. Vier breuken. Ik had direct het gevoel dat mijn hele linkerkant sliep. En als dat je rug is, dan weet je dat het niet goed is. Ik was efkes enorm in paniek. De dokter zei dat ik enorm veel chance had gehad. Als je een beetje anders had gevallen, dan had je in een rolstoel kunnen zitten, zei hij"

Vandaag gaat het al een pak beter. Niels is opnieuw present tijdens de liveshows van Belgium's Got Talent en volop bezig met de voorbereiding van zijn Sportpaleisconcerten. Dat hij in topconditie is, bewees hij al meteen in Het Huis door één van de beste sportresultaten van de afgelopen vijf seizoenen voor te leggen. Dat hij ook nog eens goed omringd is, bewees ook nog eens de fijne babbel met muzikant Miguel Wiels, het verrassingsbezoek van deze aflevering. Wie overigens nog tickets wil voor zijn optredens in het Sportpaleis moet zich reppen. Het concert op zondag 8 december is al uitverkocht. Voor vrijdag 6 en zaterdag 7 december zijn er nog tickets, maar niet veel meer.

Eric Goens schotelde Niels Destadsbader aan het einde van de aflevering een citaat voor uit Krant van West-Vlaanderen. In het stuk dat verscheen bij ons eind 2009, waarbij zijn debuut bij F.C. De Kampioenen het professioneel hoogtepunt was dat jaar, liet hij voor het eerst het woord Sportpaleis vallen. Toen verklaarden ze hem gek, vandaag ziet het er naar uit dat hij er maar liefst drie uitverkoopt. De laatste jaren gaat het hard voor Niels, maar dat de weg ernaartoe niet simpel was, bleek in het openhartig relaas in Het Huis, van pijnlijke afwijzingen tijdens allerlei audities tot bier over zich krijgen tijdens optredens.Met zijn muzikale carrière en die op televisie loopt vandaag uiterst gesmeerd, maar afgelopen zomer zag het er even anders uit. Na een pijnlijke val, met vier ruggenwervelbreuken als gevolg, was hij genoodzaakt om zich te laten vervangen tijdens de audities van Belgium's Got Talent. In 'Wat een dag' op VTM lichtte hij het voorval al toe, maar bij Eric Goens ging hij er nog even dieper op in.Vandaag gaat het al een pak beter. Niels is opnieuw present tijdens de liveshows van Belgium's Got Talent en volop bezig met de voorbereiding van zijn Sportpaleisconcerten. Dat hij in topconditie is, bewees hij al meteen in Het Huis door één van de beste sportresultaten van de afgelopen vijf seizoenen voor te leggen. Dat hij ook nog eens goed omringd is, bewees ook nog eens de fijne babbel met muzikant Miguel Wiels, het verrassingsbezoek van deze aflevering. Wie overigens nog tickets wil voor zijn optredens in het Sportpaleis moet zich reppen. Het concert op zondag 8 december is al uitverkocht. Voor vrijdag 6 en zaterdag 7 december zijn er nog tickets, maar niet veel meer.