Neuropsychiater Tom Herregodts waant zich God in ‘Vanity Plates’ op VTM 2

Tom Herregodts aka God. © VTM
Stefaan Van Volcem
Stefaan Van Volcem Freelance journalist KW

Het nieuwe VTM 2-programma ‘Vanity Plates’ zet eigenaars van een auto met een bijzondere, gepersonaliseerde nummerplaat in de kijker. Vanavond is het de beurt aan niemand minder dan – jawel – ‘God’.

In ons land rijden zo’n 40.000 mensen in een wagen met een gepersonaliseerde nummerplaat. Op autostrades, in parkings en op landweggetjes: je ziet ze steeds vaker opduiken. In opdracht van VTM 2 maakte De Mensen de gloednieuwe realityreeks ‘Vanity Plates’. Bij dit productiehuis vroeg men zich af wie de bijzondere mensen zijn achter deze bijzondere nummerplaten? Wat drijft hen om hun nummerplaat voor de spotprijs van 1.000 euro te personaliseren? Creativiteit, ijdelheid of nog iets anders?

Verjaardagscadeau

De bekende neuropsychiater Tom Herregodts uit Beernem legt vanavond uit waarom hij met de nummerplaat ‘God’ rondrijdt. Wij lichten alvast een tip van de sluier. Drie jaar geleden liep het eerste boek van Herregodts ‘God rijdt met een porsche. Fysica van de angst’ van de persen. Een titel die alvast de aandacht trekt. In dit baanbrekende boek beschrijft Herregodts hoe je het beste uit jezelf kan halen en op welke manier je het best je angsten kan overwinnen.

En vanwaar die God als nummerplaat? Dit heeft Herregodts aan zijn partner Lies Willaert te danken. Zij schonk hem die nummerplaat voor zijn vijftigste verjaardag. Van een origineel verjaardagscadeau gesproken.

De eerste van acht afleveringen van ‘Vanity Plates’ gaat vanavond om 20.35 uur van start op VTM 2. Info: https://vtm.be/vanity-plates

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier