Nathalie Desplancke uit Middelkerke is nieuwe Miss Elegantie

Nathalie Desplancke, miss Elegantie 2018, met haar 2 eredames en Jacqueline Clauw, ondervoorzitter Toerisme De Panne © MVDP
Redactie KW

Dit jaar is de titel Miss Elegantie 2018, die een jaar lang de ambassadrice van De Panne zal zijn, toegekend aan een jongedame uit eigen regio. Nathalie Desplancke (21) mag een jaar lang het kroontje overnemen van Joti Verbrugge.

Onder massale belangstelling kwamen zaterdagnamiddag de 19 finalisten toe op het Esplanadeplein in de Panne na een rondrit in glimmend opgepoetste oldtimers. Een meisje kon op de valreep niet deelnemen wegens ziekte. Allemaal hoopten ze op het begeerde kroontje Miss Elegantie 2018, maar eerst moesten ze zichzelf aan de jury voorstellen en hun beste danspasjes ten beste geven.

Nog tot 21.30 uur moesten ze geduld oefenen, want pas dan viel het verdict van de jury in de tent op het Schatseplein. Toen Nathalie Desplancke (21) uit Middelkerke haar naam hoorde afroepen, werd het haar even te machtig en ze moest een traantje wegpinken. Eerste eredame werd Ines Fayot uit Kortenberg, tweede eredame werd Donna De Graef uit Sint-Katelijne-Waver.

Naast de prestigieuze titel kreeg Nathalie ook een hippe roze Minerva-scooter, een exclusieve juwelenset, een fotoreportage bij Missitems, een fotoshoot in Westkust Magazine en een crown card voor de verkiezing Miss Belgium 2019. Ook de eredames gingen naar huis met niet te versmaden prijzen: waardebonnen van restaurants Imperial en La Coupole in De Panne, een Minerva-damesfiets en een hotelovernachting in hotel Cajou.

(MVDP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier