Daarnaast staan Bearsøme, Daniël Busser en The Boilerboys - voor de vijftiende keer op Pukkelpop - op het festival. Ook Alex Agnew komt langs met zijn Diablo Blvd, net zoals de Nederlandse rappers van De Jeugd Van Tegenwoordig.

Verder staan optredens van Fleddy Melculy, Nadiem Shah, Timmerman en TLP op het programma. Gewelt speelt back to back met Konna, terwijl Skyve Eva De Roo meebrengt. Tot slot komt Novastar zijn nieuwe plaat voorstellen. Ook dirk. staat op de affiche van het festival in Kiewit.

"De groep nam onlangs een tutorial op voor Canvas Culture Club. Zanger Jelle kwam recent ook aan bod in de rubriek 'Het Favoriete Beeld' in dS Magazine/De Standaard. Om maar te zeggen: er beweegt al meer dan een half jaar heel veel rond dirk. De bekroning van de geslaagde campagne is een optreden op Pukkelpop deze zomer", klinkt het.

Festivalgangers met een donderdag- of combiticket kunnen op woensdag 15 augustus vanaf 18 uur de festivalweide op. Tickets voor woensdag zijn niet afzonderlijk verkrijgbaar.

(BELGA)

Daarnaast staan Bearsøme, Daniël Busser en The Boilerboys - voor de vijftiende keer op Pukkelpop - op het festival. Ook Alex Agnew komt langs met zijn Diablo Blvd, net zoals de Nederlandse rappers van De Jeugd Van Tegenwoordig.Verder staan optredens van Fleddy Melculy, Nadiem Shah, Timmerman en TLP op het programma. Gewelt speelt back to back met Konna, terwijl Skyve Eva De Roo meebrengt. Tot slot komt Novastar zijn nieuwe plaat voorstellen. Ook dirk. staat op de affiche van het festival in Kiewit."De groep nam onlangs een tutorial op voor Canvas Culture Club. Zanger Jelle kwam recent ook aan bod in de rubriek 'Het Favoriete Beeld' in dS Magazine/De Standaard. Om maar te zeggen: er beweegt al meer dan een half jaar heel veel rond dirk. De bekroning van de geslaagde campagne is een optreden op Pukkelpop deze zomer", klinkt het.Festivalgangers met een donderdag- of combiticket kunnen op woensdag 15 augustus vanaf 18 uur de festivalweide op. Tickets voor woensdag zijn niet afzonderlijk verkrijgbaar.(BELGA)