Mooneye deed deze opnames in het kader van 'De Nieuwe Lichting', de talentenjacht van Studio Brussel waar ze eerder dit jaar één van de drie winnaars van waren. Songsmid Michiel Libberecht en zijn muzikale maten trokken zich hiervoor twee dagen terug in de Daft Studios in Malmédy.

Dit resulteerde in drie eigen nummers en twee covers. "Stripped to the bone, eerlijk en kraakhelder", zo omschrijven de bandleden het eindresultaat. "Die tracks lossen we één voor een, nog voor de zomer, telkens vergezeld van een video."

Een akoestische versie van 'Thinking About Leaving' (beluister hieronder), de single die op nummer 9 piekte in 'De Afrekening' van Studio Brussel, bijt de spits af in bijbehorende clip. Morgen, zaterdag 13 april dus, kun je Mooneye trouwens live meemaken op Jiggy Open Air 4 in Menen.

(SVV)

Mooneye deed deze opnames in het kader van 'De Nieuwe Lichting', de talentenjacht van Studio Brussel waar ze eerder dit jaar één van de drie winnaars van waren. Songsmid Michiel Libberecht en zijn muzikale maten trokken zich hiervoor twee dagen terug in de Daft Studios in Malmédy.Dit resulteerde in drie eigen nummers en twee covers. "Stripped to the bone, eerlijk en kraakhelder", zo omschrijven de bandleden het eindresultaat. "Die tracks lossen we één voor een, nog voor de zomer, telkens vergezeld van een video."Een akoestische versie van 'Thinking About Leaving' (beluister hieronder), de single die op nummer 9 piekte in 'De Afrekening' van Studio Brussel, bijt de spits af in bijbehorende clip. Morgen, zaterdag 13 april dus, kun je Mooneye trouwens live meemaken op Jiggy Open Air 4 in Menen.(SVV)