Hij pakte al tijdens de voorstelling van de kandidaten uit met zijn groepsgevoel en had dan ook geen geld over voor een vrijstelling. Mooi gebaar, maar de Mol zal voorkennis hebben gehad.

Bij alle proeven van vorige zondag manoeuvreerde Christian zich in een rol waar echt te mollen viel!

Bij opdracht 1 was hij (met alle ogen op hem gericht) net snel genoeg voor de groepsfoto, maar waarom wou hij per se als laatste starten? Hoopte Christian op een opgave van Dorien die met hoogtevrees kampte?

Tijdens opdracht 2 stelde Christian zich onmiddellijk kandidaat voor het beantwoorden van vraagjes tijdens het parasailen. Het resultaat was pover: 8 op 15. Christian negeerde de dobberende kano van Bart die praktisch alle antwoorden wist en dit kon duidelijk maken met behulp van een toeter en het omhoog houden van bordjes. Daarbovenop spoorde hij Dorien onvoldoende aan haar verrekijker te gebruiken. Resultaat: Bart werd buitenspel gezet en Dorien kreeg de zwartepiet. Goed gemold van de consultant!

Vanavond dus zeker letten op Christian! Ollemolle mol!

Veel kijkplezier!

Mollengroetjes,

Marc Denys

Hij pakte al tijdens de voorstelling van de kandidaten uit met zijn groepsgevoel en had dan ook geen geld over voor een vrijstelling. Mooi gebaar, maar de Mol zal voorkennis hebben gehad.Bij opdracht 1 was hij (met alle ogen op hem gericht) net snel genoeg voor de groepsfoto, maar waarom wou hij per se als laatste starten? Hoopte Christian op een opgave van Dorien die met hoogtevrees kampte?Tijdens opdracht 2 stelde Christian zich onmiddellijk kandidaat voor het beantwoorden van vraagjes tijdens het parasailen. Het resultaat was pover: 8 op 15. Christian negeerde de dobberende kano van Bart die praktisch alle antwoorden wist en dit kon duidelijk maken met behulp van een toeter en het omhoog houden van bordjes. Daarbovenop spoorde hij Dorien onvoldoende aan haar verrekijker te gebruiken. Resultaat: Bart werd buitenspel gezet en Dorien kreeg de zwartepiet. Goed gemold van de consultant!Vanavond dus zeker letten op Christian! Ollemolle mol!Veel kijkplezier!Mollengroetjes,Marc Denys