Het laatste seizoen van Eigen Kweek loopt stilaan op zijn einde. Wie geen afscheid kan nemen van de familie Welvaert & co, kan vanaf dinsdag een bod doen op de beroemde Opel Kadett en de 'wietmobiel' uit de serie. Het openingsbod voor de Kadett is 8.000 euro, dat voor de wietmobiel 1.000 euro.

Vorige week raakte bekend dat de twee wagens uit Eigen Kweek op de veilingwebsite Vavato te koop staan aangeboden. Ten eerste is er de bekende Opel Kadett van Frank Welvaert. Not just nen otto, you must understand! Ook de 'wietmobiel' uit het eerste seizoen staat te koop. De voertuigen zijn eigendom van de firma Alltec Seys uit Sint-Juliaan. Voor meer info, klik hier. Wie doet morgen een bod?

Ook de beruchte 'wietmobiel' is te koop., GF
Ook de beruchte 'wietmobiel' is te koop. © GF
Het laatste seizoen van Eigen Kweek loopt stilaan op zijn einde. Wie geen afscheid kan nemen van de familie Welvaert & co, kan vanaf dinsdag een bod doen op de beroemde Opel Kadett en de 'wietmobiel' uit de serie. Het openingsbod voor de Kadett is 8.000 euro, dat voor de wietmobiel 1.000 euro.Vorige week raakte bekend dat de twee wagens uit Eigen Kweek op de veilingwebsite Vavato te koop staan aangeboden. Ten eerste is er de bekende Opel Kadett van Frank Welvaert. Not just nen otto, you must understand! Ook de 'wietmobiel' uit het eerste seizoen staat te koop. De voertuigen zijn eigendom van de firma Alltec Seys uit Sint-Juliaan. Voor meer info, klik hier. Wie doet morgen een bod?