Met een extra festivaldag erbij, mikt Nostalgie Beach dit jaar op 25.000 bezoekers. Ook de ticketverkoop loopt beter dan vorig jaar. Volgens de organisatie zijn er nu al een paar duizend tickets meer verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar.

De extra festivaldag biedt dan ook een opmerkelijke affiche. "We wilden van de tweede dag een speciale Belgische dag maken en daar zijn we met Belgische toppers als Bart Peeters en Clouseau zeker in geslaagd. Ook Milow werd zonet toegevoegd aan de affiche op zondag", vertelt Tom Klerkx. Zaterdag staan er zoals gewoonlijk enkele internationale artiesten op het programma, zoals The Stranglers, Roger Hodgson en Anouk.

Tickets zijn nog steeds te koop op www.nostalgiebeachfestival.be. Een ticket voor dag één kost 68 euro. Dag twee kost 50 euro en voor een weekendticket betaal je 113 euro.

Met een extra festivaldag erbij, mikt Nostalgie Beach dit jaar op 25.000 bezoekers. Ook de ticketverkoop loopt beter dan vorig jaar. Volgens de organisatie zijn er nu al een paar duizend tickets meer verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. De extra festivaldag biedt dan ook een opmerkelijke affiche. "We wilden van de tweede dag een speciale Belgische dag maken en daar zijn we met Belgische toppers als Bart Peeters en Clouseau zeker in geslaagd. Ook Milow werd zonet toegevoegd aan de affiche op zondag", vertelt Tom Klerkx. Zaterdag staan er zoals gewoonlijk enkele internationale artiesten op het programma, zoals The Stranglers, Roger Hodgson en Anouk.