‘Middelkerke schlagert’ wil nieuw leven inblazen in de gemeente

Marieke Verkeyn, Kevin Hinderyckx en Bart Vandekerckhove. © LC
Redactie KW

Met ‘Middelkerke schlagert’ op 19 oktober in De Branding van Middelkerke willen Marieke Verkeyn, Kevin Hinderyckx en Bart Vandekerckhove, een nieuwe wind laten waaien in de gemeente. “Het wordt een groot feest voor jong en oud”, klinkt het bij de organisatie.

“We zitten al een tijdje met het idee in ons hoofd om iets te organiseren in Middelkerke. En uiteindelijk durfden we toch de stap zetten. Het uitwerken van zo’n evenement vraagt wat organisatie en administratie, maar we kunnen nu zeggen dat bijna alle voorbereidingen zijn getroffen om er een fantastisch feest van te maken”, vertelt Marieke Verkeyn enthousiast.

Kevin Hinderyckx: “Oktober en november zijn als het ware een beetje dode maanden, als het op animatie aankomt. Daarom kozen we voor 19 oktober. We hopen dat het een groot succes wordt waardoor we het jaarlijks kunnen overdoen. We willen op deze manier de gemeente nieuw leven inblazen. De winter duurt immers al lang genoeg.”

“Uit alle hoeken van het land bestellen mensen kaarten om te komen kijken. We hebben ook een mooie affiche. Er zullen optredens zijn van: De Romeo’s, Jordy Fransis, Filip D’haeze die trouwens ook de presentatie voor zijn rekening zal nemen, Dj Bowtie, Yves Segers, en van op eigen bodem Kevin & Romina,” legt Bart Vandekerckhove uit.

Marieke: “De optredens zijn vooral gericht op amusement en meezingers. Een groot feest dus, op je stoel blijven zitten is er dus niet bij. Naast de muziek kan je ook genieten van een frietje want Catering Depoorter zal er zijn met een foodtruck.

(RDB)

Tickets voor Middelkerke Schlagert zijn te verkrijgen via: middelkerkeschlagert@gmail.com – 059/30.30.88 of bij Bistrant Villa Nova Kerkstraat 37 8430 Middelkerke.

De prijs voor een kaart bedraagt 25 euro.

De deuren van het event openen om 19 uur en de optredens starten omstreeks 19.45 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier