Mickey Doyle verwent Kortrijkse bibbezoeker

Redactie KW

Op zaterdag 30 september, tijdens het Weekend van de Klant, heeft in de Kortrijkse bibliotheek een verwendag plaats met wafels, muziek en nog veel meer.

Het is een traditie dat de Kortrijkse bibliotheek tijdens het ‘Weekend van de Klant’ met een heuse verwendag uitpakt. Om 10.30 uur opent de verwendag met de prijsuitreiking van de fotowedstrijd ‘Reis rond de wereld in 80 smaken’. Alle foto’s werden gemaakt tijdens de zomer van 2017 door leden van de openbare bibliotheek van Kortrijk.

Mickey Doyle treedt op om 11 uur in het Leescafé. Zijn nummers hebben vaak niet meer om het lijf dan het minimale gitaarspel en de intrigerende stem van Michiel Libbrecht. Deze singer-songwriter wordt getipt als een aanstormend talent.

‘Bubble Bobble’

Nog in het Leescafé bakt het feestbeest om 13.30 uur verse wafels. Van 10 tot 16 uur zijn er doorlopend pannenkoeken te verorberen in het Leescafé, tattoos en buttons in de arena en is er de retrogame-wedstrijd ‘Bubble Bobble’ in het forum. En zolang de voorraad strekt is ervoor elke bezoeker een attentie en een gratis drankje. (PVH)

bnr_mickey_doyle.bmp

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier