Met Vier in Bed in The Secret Garden én Huyze Fox in Brugge

The Secret Garden is opgebouwd uit drie suites, die allen uitgeven op de reien en de tuin. © Jan Van der Heyden
Redactie KW

Dinsdagavond waagt de Brugse B&B The Secret Garden zich als deelnemer aan Met Vier in Bed. Nathalie Vandenabeele (45) is één van de spilfiguren in deze feeërieke omgeving! Huyze Fox, van Fabienne Leurs en Nico Taets, verwelkomt woensdag de kandidaten.

Nathalie Vandenabeele volgde de opleiding marketing. 13 jaar geleden kwam ze voor het eerst in contact met de eigenaar van The Secret Garden, die destijds eigenaar was van Hotel ‘de Orangerie’.

Nathalie: “Ik mocht meteen aan de slag als hotelmanager, terwijl ik totaal geen ervaring had. Dag en nacht heb ik mij ingezet om alles onder de knie te krijgen! Ik voelde meer en meer het managersbloed door mijn aderen stromen. De parel die Hotel de Orangerie destijds geweest was, gaf ik opnieuw haar glans terug! Toen het hotel in 2015 verkocht werd, lanceerden we The Secret Garden.”

Een verborgen stadsparel

The Secret Garden is opgebouwd uit drie suites, die allen uitgeven op de reien en de tuin. Elke suite is uitgerust met een badkamer en slaap- en leefruimte. De binnentuin is een relaxtuin en wordt gesierd door een buitenzwembad, die enkel voor de gasten toegankelijk is. Ondanks de drukte van de stad, kan je op wandelafstand van de Markt genieten in een oase van rust.

Nathalie Vandenabeele en Veerle Vanoverberghe, die vaak inspringt in The Secret Garden.
Nathalie Vandenabeele en Veerle Vanoverberghe, die vaak inspringt in The Secret Garden.© VTM

“Het gebouw waarvan de B&B deel uitmaakt, werd volledig gerestaureerd om opnieuw haar oude luister op te blinken”, gaat Nathalie verder. “Door het gebruik van oude bouwmaterialen gaven we de ziel terug. Het werd een uniek bouwconcept net door de contradictie tussen het bewaren van de sfeer van toen in combinatie met de hedendaagse luxe.”

“Heel veel tijd ging uit naar het zorgvuldig uitzoeken van de juiste decoratiematerialen. De eigenaar heeft een enorme passie voor decoratie en inrichting van oude gebouwen. Ik doopte de B&B tot The Secret Garden.”

Luxe en rust

Nathalie: “Wij streven naar het hoogste segment én naar een cliënteel dat komt om te vertoeven in luxe en rust. Het accent leggen we vooral op het exclusief karakter, originaliteit en luxe.”

“Onze gasten zijn dan ook vertegenwoordigd van over heel de wereld en The Secret Garden trekt ook een heel jong publiek aan. Het vormt tevens een uniek decor voor huwelijksaanzoeken!”

Vrienden

Nathalie: “De deelname aan Met Vier in Bed was een unieke ervaring! De inschrijving aan het programma verliep heel vlot! Ik leerde heel wat nieuwe collega’s kennen die toch ook een beetje vrienden geworden zijn”, besluit Nathalie. (Sophie De Meyer)

Met Vier in Bed wordt van maandag tot donderdag om 20.50 uur uitgezonden op VTM. Op dinsdag 10 juli kan je je virtueel laten onderdompelen in de magische omgeving van ‘The Secret Garden’. Woensdag volgt Huyze Fox uit Sint-Andries.