Menen kijkt uit naar dolkomisch avontuur ‘Het Narrenschip

© NVM
Redactie KW

Dat het vermaledijde coronavirus het gehele zomerprogramma van Menen om zeep heeft geholpen is nu al meer dan duidelijk. Met het programma ‘Boulevard Solar’ bieden Stad Menen en Cultuurcentrum De Steiger gelukkig soelaas aan de inwoners. Met de tentoonstelling ‘Het Narrenschip’ krijgt het coronavirus er zelf flink van langs dankzij humor, humor en nog eens humor.

Boulevard Solar’ omvat zo’n 20 doorlopende nieuwe initiatieven, maar ook 40 activiteiten die in de periode van 1 juli tot en met 5 september zullen plaatsvinden. “Het programma bestaat uit laagdrempelige culturele, sportieve, literaire en vaak participatieve activiteiten. De tentoonstelling ‘Het Narrenschip’ is daar een onderdeel van”, zegt directeur Chiel Vandenberghe.

‘Het Narrenschip’ neemt de bezoeker mee op een dolkomisch avontuur aan de hand van video- en audio-installaties, cartoons en zelfs een culinaire toets. “Komieken, cartoonisten, acteurs en actrices spelen in op de actualiteit en dit steeds met een humoristische knipoog. Deze expo mag zich gelukkig prijzen met de bijdrages van onder andere The Han Solo Experience, Lectrr, Gunter Lamoot, Nicolas Verhaeghe, Zoe Bizoe, Maaike Cafmeyer, Nicolas Van Elslander, GIL, Kim Duchateau, DENT, Luc Dufourmont”, aldus Chiel.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken in Stadsmuseum ‘t Schippershof in Menen en loopt van 1 juli tot 30 augustus.

(NVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier