Meer dan de helft van de dames wel te vinden voor mannelijke verkoper in pashokje van lingeriezaak

Redactie KW

Zo’n 56 procent van de vrouwen staat niet afkerig tegenover een man in de paskamer van een lingeriezaak. Dat blijkt uit een rondvraag van Ohlala uit Lendelede, dat momenteel hoe dan ook – sorry, mannen – alleen maar vrouwelijke verkoopsters zoekt.

https://www.youtube.com/watch?v=hifD4uoHBds

Lingerie Ohlala zoekt een verkoopster. Voor de werving lanceerden ze een origineel filmpje via Facebook – met de Lendeleedse acteur Bert Huysentruyt in de hoofdrol – waarbij ze een oproep doen voor een ‘job infodag’. De boodschap richt zich tot dames, maar Ohlala was intussen wel nieuwsgierig om te weten hoe zijn voor 95% vrouwelijke klanten zouden reageren op een man, als deze hen zou helpen bij de keuze van hun lingerie.

Dat leverde verrassende resultaten op: meer dan de helft van de dames – zo’n 56 % – staat niet afkerig tegenover een man in de paskamer. Als hij maar galant is én zijn vak kent. Een derde zou discreet vragen om toch maar door een dame bediend te worden, terwijl 11% het toch maar niets vindt en de winkel stilletjes verlaat.

De resultaten van de enquête konden Ohlala niet overtuigen: het team van tien dames in de winkel zal zich niet mogen verheugen aan mannelijke versterking.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier