Matthias Lens neemt gezin mee naar voorstelling van… ‘Samen uit, Samen thuis’

Redactie KW

Woensdagnamiddag stelde Matthias Lens (de partner van zangeres Laura Lynn uit Ardooie) zijn nieuw album ‘Samen uit, Samen thuis’ voor in Mechelen.

De zanger had niet enkel zijn partner Laura en dochtertje Eliana uitgenodigd, maar ook enkele bekende Vlamingen, waaronder Lissa Lewis, Willy Sommers, Get Ready en John Terra. Matthias is niet alleen accordeonist, op dit album zingt hij ook mee met de nummers en dat is toch een meerwaarde. Volgens Matthias blijft accordeonmuziek in trek en voelt hij ook aan dat zijn manier van werken wordt gewaardeerd door het publiek.

Vorig jaar had hij bijna 100 optredens, dit jaar zit hij al aan 110 optredens en dus blijft zijn populariteit stijgen. “Optredens samen met Laura ? Dat zijn er in één jaar niet zoveel, misschien maximum twintig”, vertelt de zanger, die op het nieuwe album naast de titelsong ook Under the moon of love, Oh Julie, Feesten (of de Nederlandstalige vertaling van Early morning wake up call), Son of my father, Viva la mama en Yesterday man, enz. zingt en speelt.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier