Deze namiddag waren ook de jongsten onder ons aan het feesten. Kinderen tussen vier en twaalf jaar maakten spelenderwijs een wereldreis in het wereldkinderdorp. Ondertussen doken hun ouders het zuiders welnessdorp in om weg te dromen in duo-hangmatten of om bij de bijzonder warme temperatuur een verkwikkende massage te ondergaan.

Wie liever iets actief wou doen, kon een workshop Afrikaanse homeopathie of een taalbad volgen. In de Bazaar van Feest in 't Park kon je dan weer kennismaken met meer dan dertig Noord-Zuidorganisaties die zich bezighouden met onder meer onderwijs, mensenrechten, armoedebestrijding, gezondheidszorg en eerlijke handel en landbouw in het Zuiden.

Met een optreden van het elfkoppige Café Con Leche uit Gent, dat zijn sound kruidt met zowel funky reggae.

(SVM)

Deze namiddag waren ook de jongsten onder ons aan het feesten. Kinderen tussen vier en twaalf jaar maakten spelenderwijs een wereldreis in het wereldkinderdorp. Ondertussen doken hun ouders het zuiders welnessdorp in om weg te dromen in duo-hangmatten of om bij de bijzonder warme temperatuur een verkwikkende massage te ondergaan.Wie liever iets actief wou doen, kon een workshop Afrikaanse homeopathie of een taalbad volgen. In de Bazaar van Feest in 't Park kon je dan weer kennismaken met meer dan dertig Noord-Zuidorganisaties die zich bezighouden met onder meer onderwijs, mensenrechten, armoedebestrijding, gezondheidszorg en eerlijke handel en landbouw in het Zuiden.Met een optreden van het elfkoppige Café Con Leche uit Gent, dat zijn sound kruidt met zowel funky reggae. (SVM)