Marcel Vanthilt logeert met Hotel M in Roeselare

Marcel Vanthilt mag weer uitpakken in Roeselare en doet dat deze keer met Hotel M. (Foto VRT) © © BMUSS
Redactie KW

Vanaf vanavond is Hotel M officieel geopend. Tot en met donderdag 3 juli staat de gloednieuwe zomertalkshow van Marcel Vanthilt daarmee opgesteld op het vernieuwde Stationsplein in Roeselare.

Een dag na de verkiezingen mag Marcel Vanthilt zijn Hotel M openen. Vanaf dan duikt Marcel elf weken live uw huiskamer binnen. De eerste zes weken, van maandag 26 mei tot donderdag 3 juli, vanop het vernieuwde Stationsplein in Roeselare. En na de Ronde van Frankrijk, van maandag 28 juli tot zondag 31 augustus, vanop het strand van Knokke-Heist.

Het programma zelf blijft in de eerste plaats een zomerse talkshow, maar ze vaart wel een nieuwe koers. Marcel ontvangt elke avond twee hoofdgasten die gedurende het hele programma bij hem aan tafel aanschuiven. Hij praat niet alleen met hen, maar hij quizt ook met hen. Over de relevante, actuele gebeurtenissen van de dag en over elkaar. Samen met de gesprekken vormt deze quiz de rode draad doorheen Hotel M.

Los daarvan zijn opnieuw alle ingrediënten voorhanden die het programma in het verleden mee groot gemaakt hebben. Acts en events op het plein en elke avond live muziek door iedereen ter plekke te volgen op het podium en op een groot scherm. Hooverphonic mag de muzikale hoofdvogel afschieten. Op dinsdag is er plaats voor lokaal talent, want dan mag Michael Lanzo optreden.

Hotel M, op maandag 26 mei om 21.30 uur op Eén.