Maaike ‘Dat ik je mis’ Ouboter komt naar Wevelgem

Maaike Ouboter brak door met het pakkende Dat ik je mis. © belga
Redactie KW

De steengoede Nederlandse singer-songwriter Maaike Ouboter, bekend van het pakkende ‘Dat ik je mis’, houdt tijdens haar theatertournee door België ook halt in Wevelgem. Het CC Wevelgem en Schouwburg Kortrijk slaagden erin de Nederlandse zangers naar West-Vlaanderen te halen.

Na het overweldigende succes van ‘Dat ik je mis’ met ruim 12 miljoen Spotify-streams en 20 miljoen YouTube-views, succesvolle clubtours, festivals en twee prachtige albums brengt Maaike Ouboter nu een intieme theatertournee.

“Dit keer alleen. Terug naar de kern, terug naar waar ze vandaan komt”, kadert schepen van Cultuur Lobke Maes (CD&V). “Met liedjes en verhalen over loslaten en vasthouden. Over hoe alles verandert en jij toch altijd jij blijft, wie dat dan ook mag zijn. Met ontwapenende anekdotes en verhalen, bekende liedjes en nog niet eerder gespeeld materiaal komt Maaike dichter dan ooit bij haar publiek. In haar show neemt ze je mee in haar wereld, wijst op details die we eerder niet zagen en laat ons opnieuw naar de dingen kijken.”

Tickets voor het ingetogen concert op zaterdag 14 december kosten 20 euro. Maaike begint eraan om 20.15 uur in CC Guldenberg.

https://www.youtube.com/watch?v=ObGlgJPCZj4

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier