In deze nieuwe serie trekt Belgisch gerechtspsychiater Bert Dewulf (Koen De Bouw) zich het lot aan van een mysterieus Afrikaans meisje dat dolend werd aangetroffen in de grensstreek tussen West-, Oost- en Zeeuws-Vlaanderen. Op hetzelfde moment onderzoekt de Nederlandse politie-inspecteur Tara Dessel (Jasmine Sendar) een bloederige schietpartij op een plezierjacht. Al snel blijkt er een verband te zijn tussen beide zaken.

Naast hoofdrolspelers Koen De Bouw en Jasmine Sendar doen ook heel wat West-Vlaamse acteurs mee, met onder meer Ingrid De Vos, Sebastien Dewaele en Wim Willaert. Uit de trailer blijkt alvast dat die laatste zijn West-Vlaamse tongval ten volle mag botvieren. Check hieronder alvast die allereerste trailer!

De reeks zal volledig beschikbaar zijn op Play en Play More van Telenet op 22 maart.

In deze nieuwe serie trekt Belgisch gerechtspsychiater Bert Dewulf (Koen De Bouw) zich het lot aan van een mysterieus Afrikaans meisje dat dolend werd aangetroffen in de grensstreek tussen West-, Oost- en Zeeuws-Vlaanderen. Op hetzelfde moment onderzoekt de Nederlandse politie-inspecteur Tara Dessel (Jasmine Sendar) een bloederige schietpartij op een plezierjacht. Al snel blijkt er een verband te zijn tussen beide zaken. Naast hoofdrolspelers Koen De Bouw en Jasmine Sendar doen ook heel wat West-Vlaamse acteurs mee, met onder meer Ingrid De Vos, Sebastien Dewaele en Wim Willaert. Uit de trailer blijkt alvast dat die laatste zijn West-Vlaamse tongval ten volle mag botvieren. Check hieronder alvast die allereerste trailer!