Avelgem was zeker stand-by bij de finale-aflevering. Jeugdhuis Krak huurde de Spikkerelle af en gaf aan de Avelgemnaar de kans om de laatste aflevering op groot scherm te volgen. De zaal zat barstens vol, allen zeer benieuwd naar de winnaar. Achteraf in de foyer werd bij een drankje nog duchtig nagekaart over het programma. Vele kotstudenten brachten hun valies mee, want er was gezorgd voor een shuttlebus die om 22.30 uur vertrok naar Gent.

Lloyd is een gekend iemand in Avelgem en in jeugdhuis De Krak, maar nu hebben ze hier ook een BV in hun midden. In ieder geval rekent jeugdhuis De Krak op een feestje op latere datum, met een stevige traktatie van Lloyd.

(GB - Foto GB)

Avelgem was zeker stand-by bij de finale-aflevering. Jeugdhuis Krak huurde de Spikkerelle af en gaf aan de Avelgemnaar de kans om de laatste aflevering op groot scherm te volgen. De zaal zat barstens vol, allen zeer benieuwd naar de winnaar. Achteraf in de foyer werd bij een drankje nog duchtig nagekaart over het programma. Vele kotstudenten brachten hun valies mee, want er was gezorgd voor een shuttlebus die om 22.30 uur vertrok naar Gent.Lloyd is een gekend iemand in Avelgem en in jeugdhuis De Krak, maar nu hebben ze hier ook een BV in hun midden. In ieder geval rekent jeugdhuis De Krak op een feestje op latere datum, met een stevige traktatie van Lloyd.(GB - Foto GB)