Lisa del Bo zingt twee keer aan de Lourdesgrot

Lena Saint Germain nodigt iedereen uit naar de coronaveilige vieringen met Lisa del Bo aan de Lourdesgrot. © ACK
Redactie KW

Zaterdag 5 september komt Lisa del Bo naar Houthulst waar ze om 15 uur en om 17 uur een viering zal verzorgen.

“Om niemand teleur te stellen, zal Lisa del Bo dit jaar niet één, maar twee keer optreden aan de Lourdesgrot”, vertelt Lena Saint Germain. “Van burgemeester Joris Hindryckx kregen we de toestemming om het optreden te laten plaatsvinden, mits het naleven van strikte coronamaatregelen.”

“Zo is een mondmasker verplicht voor iedereen die naar het optreden aan de grot komt, de plaatsen zijn beperkt en worden in kleurvakken ingedeeld. Aan de ingang zullen stewards voor de registratie zorgen en de bezoekers naar hun kleurvak en plaats begeleiden. Na het optreden mogen de bezoekers, kleurvak per kleurvak, pas vertrekken na een seintje van de stewards.”

De Eug. De Grootelaan zal vanaf 12 uur tot en met 19 uur gesloten zijn voor alle verkeer, met uitzondering van omwonenden en mensen die met de auto tot op de parking in het bos rijden. Het is ook toegestaan om te parkeren langs deze weg. De parking in het bos is te bereiken via de richting van de markt, bij het verlaten van de parking zal men richting fabrieksput, Stadenstraat moeten rijden.

De voorbije jaren waren er telkens tussen de 1.000 en 1.400 mensen aanwezig. Door de coronamaatregelen zal dat dit jaar niet mogelijk zijn. (ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier