Op vrijdag 6 september is er op de Grote Markt een gratis concert van pop/rock-coverband Low Budget. Zaterdag begint dan met een ontbijt op de Grote Markt, in de centrumstraten volgt daarna een braderie met een rommelmarkt, een mobiele escape room, straatanimatie, kunstambrachten. Na de kinderwieltjesworp rond de middag is er op de Grote Markt een aperitiefconcert met de Modern Big Band.

"Eén van de hoogtepunten zal ongetwijfeld de Wieltjesworp zijn om 15.00 uur gevolgd door een optreden van #LikeMe, de bekende Ketnetserie. Vanaf 19.00 uur staan gratis optredens van The Amazing Flowers, Belle Perez met haar nieuwste show Fiesta Perez en Willy Sommers op het programma", zegt schepen van evenementen Herman Ponnet.

Op vrijdag 6 september is er op de Grote Markt een gratis concert van pop/rock-coverband Low Budget. Zaterdag begint dan met een ontbijt op de Grote Markt, in de centrumstraten volgt daarna een braderie met een rommelmarkt, een mobiele escape room, straatanimatie, kunstambrachten. Na de kinderwieltjesworp rond de middag is er op de Grote Markt een aperitiefconcert met de Modern Big Band."Eén van de hoogtepunten zal ongetwijfeld de Wieltjesworp zijn om 15.00 uur gevolgd door een optreden van #LikeMe, de bekende Ketnetserie. Vanaf 19.00 uur staan gratis optredens van The Amazing Flowers, Belle Perez met haar nieuwste show Fiesta Perez en Willy Sommers op het programma", zegt schepen van evenementen Herman Ponnet.