Lien Willaert presenteert nieuwste kookboek gewoon bij haar thuis

We zien Jan Verheyen, Lien Willaert, Annick Verween van Universiteit Gent en Cleo Vandenbosch van uitgeverij Borgerhoff-Lamberigts. © GST
Nancy Boerjan

Lien Willaert heeft een nieuw kookboek uit, ‘Gezond Gulzig met Lien, lichte recepten voor zonnige dagen’, dat donderdagavond werd voorgesteld bij haar thuis in Ruddervoorde.

Lien bewijst met haar kookboeken telkens weer dat het best mogelijk is om te eten als een bourgondiër en tóch gewicht te verliezen. Ook in haar nieuwste creëert ze met kleine ingrepen (h)eerlijke recepten waarmee je ongemerkt minder calorieën en meer gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt. Pluspunten van haar receptjes zijn dat ze toch heel smaakvol zijn en je geen porties hoeft af te wegen. Bovendien lees je er ook heel wat informatie over voeding, calorieën, vetten, koolhydraten… Daarvoor werkte ze samen met het excellentiecentrum Food2Know van de universiteiten van Gent, Antwerpen en Brussel.

Na de winterversie van ‘Gezond Gulzig’ die vorig najaar werd uitgebracht, is er nu dus de opvolger met zomerse receptjes. Vanaf 23 maart te koop aan 24,95 euro.

(NBB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier