"Ik ben heel vereerd en ik ben Eén ontzettend dankbaar dat ik zo'n invloedrijk personage als Kaat heb mogen spelen", aldus Leen. "Kaat zal altijd één van mijn meest dierbare personages blijven."

"Ze had een doel en dat heeft ze bereikt, bij haar omgeving in Thuis en ook bij de mensen thuis en daarbuiten. En dat stemt me gelukkig. Alleen is het nu tijd om andere personages vorm te geven. Als actrice ga ik op zoek naar personages die erin hakken. Kaat was er alvast één van! Ik ben drie jaar thuisgekomen in een warm nest en zal dat uiteraard missen."

"Ik ben heel vereerd en ik ben Eén ontzettend dankbaar dat ik zo'n invloedrijk personage als Kaat heb mogen spelen", aldus Leen. "Kaat zal altijd één van mijn meest dierbare personages blijven.""Ze had een doel en dat heeft ze bereikt, bij haar omgeving in Thuis en ook bij de mensen thuis en daarbuiten. En dat stemt me gelukkig. Alleen is het nu tijd om andere personages vorm te geven. Als actrice ga ik op zoek naar personages die erin hakken. Kaat was er alvast één van! Ik ben drie jaar thuisgekomen in een warm nest en zal dat uiteraard missen."