Laura Tesoro en Loïc Nottet geven startschot van Music Nights in Maria Hendrikapark

400 aanwezigen waren in hun eigen bubbel getuige van de spetterende optredens in het Maria Hendrikapark. © JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Vrijdagavond stond de eerste Music Night op het programma op de Q-Hotspot in het Maria Hendrikapark in Oostende. Laura Tesoro en Loïc Nottet mochten er de spits afbijten voor 400 gelukkigen.

Voor het eerst sloeg Qmusic haar tenten op in het Maria Hendrikapark, waar opnieuw liveradio wordt gemaakt. Geen horecaterras zoals aan het Q-Beach House, maar een gezellige groene ruimte waar men rustig kan picknicken. Dinsdag stond de eerste Movie Night in samenwerking met Filmfestival Oostende al op het programma. 400 filmliefhebbers keken er in hun bubbel naar ‘Once upon a time in Hollywood’ van Quentin Tarantino.

Laura Tesoro en Loïc Nottet

Vrijdagavond zakten Laura Tesoro en Loïc Nottet af naar het Maria Hendrikapark voor de eerste Music Night. Zes weken lang geven heel wat topartiesten, telkens op vrijdag, liveoptredens vanop het podium op de Q-Hotspot. Geen 14.000 uitzinnige fans zoals tijdens de Sunset Concerten aan het Q-Beach House, maar 400 fans, elk in hun eigen bubbel, zittend op een stoel. Laura en Loïc mochten de spits afbijten. De hele week lang konden de Q-luisteraars tickets winnen voor de optredens.

400 gelukkigen mochten vrijdagavond getuige zijn van het spetterend optreden van beide artiesten. Ondanks haar 23 jaar is Laura een vast gezicht in het muziek- en medialandschap. Haar optredens zijn stuk voor stuk iets om naar uit te kijken. En ook nu stond ze er weer. De eeuwig lachende Laura Tesoro nam de fans mee in haar leefwereld van muziek. “Blijven zitten is minder gezellig dan recht staan”, riep ze haar fans toe. Waarop iedereen prompt recht sprong en mee danste op de beats van What’s the pressure, Mutual, Higher, Limits enzovoort.

The Starlings en Suzan & Freek

Ook Loïc Nottet, die in 2014 tweede werd in de Waalse versie van The Voice op RTBF, stond op het podium in het Maria Hendrikapark. Het leverde hem meteen ook een deelname op aan het Eurovisiesongfestival waar hij met zijn nummer Rhytm inside tiende werd. Loïc, ook pas 24 kwam na Laura het podium opgestormd en had niet veel moeite om het aanwezige publiek in te pakken.

Meteen na de eerste Music Night werden de artiesten voor de tweede Music Night aangekondigd, volgende week vrijdag. Niemand minder dan The Starlings, bekend van Liefde voor Muziek op VTM en Suzan & Freek zullen er op het podium staan. Wie graag een concert wil meepakken doet er goed aan om deze week naar Qmusic te luisteren. De hele weel zullen er tickets te winnen vallen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier