Laatste kans om nieuwe naam te bedenken voor dansgroep Adagio Veurne

© foto LIN
Redactie KW

Dansgroep Adagio Veurne gaf als afsluiter van de zomer een staaltje van de Jerusalema ten beste voor de gemeente Koksijde. Om de coronamaatregels te respecteren mochten er vijftig dansers (iedereen van het eerste leerjaar + volwassenen) meedoen, inclusief lesgevers.

De Veurnse dansgroep Adagio blaast dit jaar vijftig kaarsjes uit en vindt dit meteen de geknipte gelegenheid om met een nieuw bestuur én een nieuwe naam in zee te gaan. Aan het roer van het nieuwe bestuur staan Charlotte Liefooghe als voorzitter, die assistentie krijgt van Lore Booghs en Jan Verbeke.

Er zijn alvast ambitieuze toekomstplannen. “Niet dat we meteen alles zullen veranderen, maar nieuwe lessen modern voor beginners en voor gevorderden komen er zeker”, zegt voorzitter Charlotte. “We starten onder meer met een groep G-dans voor jongeren met een beperking. We breiden het lessenrooster uit, we versterken ons team met extra dansleerkrachten en vrijwilligers én we zijn op zoek naar een nieuwe naam. Daarvoor wordt een wedstrijd uitgeschreven waaraan iedereen met inspiratie voor een nieuwe naam voor de dansschool kan deelnemen. De winnaar die (voor 15 september) het voorstel met de uiteindelijke naam indient via dansschoolveurne@hotmail.com, wint een Veurne Toe-Koerbon van 50 euro.

Info op https://www.dansgroepadagio.be/ of op de Facebookpagina van Dansgroep Adagio.

(LIN/ foto LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier