Elke week op vrijdag mag je een column verwachten van een van deze drie columnisten. Ze zullen hun licht laten schijnen op maatschappelijke fenomenen, al dan niet uit hun vakgebied.

Schrijfster Ann De Craemer is onder meer bekend van 'Vurige Tong' en 'De Seingever', en van de 'Heerlijk helder'-campagne van het Radio 1-programma Hautekiet. Maandelijks neemt ze op KW.be een maatschappelijk fenomeen onder de loep.

Politicoloog Carl Devos trekt de boer op langs West-Vlaamse velden. Als 'ambassadeur van UGent voor West-Vlaanderen' moet hij de banden aanhalen tussen de universiteit en het economisch weefsel van onze provincie. Tweewekelijks brengt hij verslag uit van zijn kruistocht op onze website.

En atlete Axelle Dauwens ruilde België in voor Denemarken om er nieuw leven in haar sportcarrière te blazen. De KW-lezers kunnen haar herbronning van op de eerste rij volgen.

En omdat het de eerste keer is, krijgen de bezoekers van KW.be deze week meteen drié columns te lezen.

>> Ontdek ze hier

Elke week op vrijdag mag je een column verwachten van een van deze drie columnisten. Ze zullen hun licht laten schijnen op maatschappelijke fenomenen, al dan niet uit hun vakgebied.Schrijfster Ann De Craemer is onder meer bekend van 'Vurige Tong' en 'De Seingever', en van de 'Heerlijk helder'-campagne van het Radio 1-programma Hautekiet. Maandelijks neemt ze op KW.be een maatschappelijk fenomeen onder de loep.Politicoloog Carl Devos trekt de boer op langs West-Vlaamse velden. Als 'ambassadeur van UGent voor West-Vlaanderen' moet hij de banden aanhalen tussen de universiteit en het economisch weefsel van onze provincie. Tweewekelijks brengt hij verslag uit van zijn kruistocht op onze website.En atlete Axelle Dauwens ruilde België in voor Denemarken om er nieuw leven in haar sportcarrière te blazen. De KW-lezers kunnen haar herbronning van op de eerste rij volgen.En omdat het de eerste keer is, krijgen de bezoekers van KW.be deze week meteen drié columns te lezen. >> Ontdek ze hier